Новини

 

Щире серце Святого Миколая

20.12.2011

Мабуть, усі ми ще з дитинства пам’ятаємо таке світле свято, як День Святого Миколая. Коли з великою цікавістю прокидаєшься 19-го грудня та шукаєш подарунок під подушечкою. Але, на жаль, не у всіх є така можливість.
Саме тому, Студентський парламент філософського факультету, за підтримки Профбюро, Студентської ради гуртожитку №2 та деканату філософського факультету влаштували свято для діточок з дитячого будинку «Волошка» м. Біла Церква, у якому проживають 45 дітей віком від 2-х до 6-ти років.
Під час проведення акції «Я допомагаю Святому Миколаю» зусиллями студентів було зібрано 2458 грн. На цю суму та на додатково виділені кошти деканатом нашого факультету, діткам придбали подарунки та необхідні речі. Вранці 18-го грудня 2011 року наша команда, яка скаладалася із 17 чоловік (Біляєв Микита, Бовтун Катерина, Бубякіна Юлія, Герасимович Вадим, Добровольська Валерія, Дубина Богдан, Збожинський Сергій, Звєров Віталій, Курінна Анна, Пондін Євген, Призіглей Ксенія, Терлига Юрій, Тесленко Катерина, Устьянцев Сергій, Фенно Ірина, Халімон Юлія, Ходак Олександра) вирушила в дорогу. Нас зустріли дуже привітно і дітки, і адміністрація дитячого будинку. Усі зібрались у актовій залі, щоб разом добре провести час.
Ми розіграли невелику казочку, головним героєм якої звичайно був Святий Миколай, проводили різноманітні конкурси. Діти весело грали, розповідали цікаві віршики, танцювали та співали, а також малювали разом із нами. А як вони раділи подаруночкам від Миколайчика – це не можна передати словами! Їхні милі оченятка просто блищали! Взагалі атмосфера була такою теплою і домашньою, що навіть не хотілося повертатися додому.
Хочемо щиро подякувати нашим студентам та всім, хто долучився до проведення даної акції, за те, що нам вдалося організувати таке дитяче свято. Без вас нічого б не відбулося! Давайте і надалі не забувати про те, що на світі є ті, кому ми можемо подарувати чудові та радісні миті життя!










Юлія Бубякіна


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024