Новини

 

На ювілейний факультет в ювілейний навчальний рік!

31.08.2004
1 вересня – День знань, ця загальновідома істина знайома всім нам зі тієї далекої пори, коли ми вперше переступили поріг школи та познайомилися зі своєю першою вчителькою. Першокурсник, це той самий першокласник, з різницею, що в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка викладачі навчають не читати і писати, а правильно мислити, опановувати таємниці обраного фаху, одним словом, допомагають вибрати свій вірний шлях в майбутньому.

Святкування Дня знань в Київському університеті це завжди урочиста та знаменна подія, а найхвилючий момент – посвята в студенти. В останній літній день філософський факультет приймав в свої лави студентів-першокурсників, які найближчі 5 років будуть вивчати “детективи розвитку людської думки” на найстарішому факультеті в Київському університеті. Всіх присутніх привітав декан філософського факультету професор Анатолій Євгенович Конверський, підкресливши, що цьому році Київський університет та філософський факультет святкують свою 170-літню річницю.

На це свято прийшли в минулому випускники філософського факультету, а тепер відомі державні діячі науки та освіти України, які від імені Президента та Прем’єр-міністра поздоровили першокурсників з початком навчального року, побажали знайти правильні орієнтири, здобути глибокі знання та вірних друзів, і щоб студентські роки стали справді найкращими і запам’яталися на все життя.


Наталія Коротенко,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024