Новини

 

День відчинених дверей в Інституті філології

14.12.2011

16 грудня 2011 року в Інституті філології (бул. Т.Шевченка, 14) Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться День відчинених дверей.


Запрошуємо на День відчинених дверей всіх, хто мріє про вивчення філології в одному з найстаріших і найавторитетніших університетів України. Ви зможете детально ознайомитися з Правилами прийому до Інституту філології Київського національного університету ім. Т.Шевченка у 2012 році, оглянути навчальні аудиторії, поспілкуватися з керівництвом і студентським самоврядуванням інституту, отримати довідкові матеріали про умови навчання у виші.
У рамках Дня відчинених дверей о 15.00 в Актовій залі гуманітарного корпусу університету (бул. Т.Шевченка, 14) відбудеться зустріч дирекції Інституту філології з абітурієнтами та їхніми батьками. Для тих, хто ще не визначився з напрямом підготовки, співробітники інституту проведуть профорієнтаційні консультації. Майбутні студенти зможуть отримати відповіді на актуальні для них питання – з яких предметів потрібні результати ЗНО чи іспитів для вступу на обрану спеціальність, які документи слід подавати до приймальної комісії, які форми навчання передбачені, чи є гуртожиток і які умови проживання в ньому, що вивчатимуть майбутні філологи та де вони зможуть реалізувати себе після закінчення навчального закладу та ін.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами:
239-33-97 (заступник директора з виховної роботи),
093-997-91-55
Чекаємо на Вас!




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024