Новини

 

Перша красуня в погонах

12.12.2011

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 9.12.11 вперше відбувся конкурс краси та грації «Міс ВІКНУ-2011», присвячений 20-тій річниці Збройних Сил України.
Чудово організований захід не залишив байдужим нікого з присутніх. 12 найвродливіших курсанток ВІКНУ, які брали участь конкурсі, вражали глядачів то витриманими курсантськими одностроями, то яскравими народними вишиванками, то вишуканими вечірніми сукнями. Своїми відповідями на запитання, що були передбачені програмою конкурсу, дівчата лише підтверджували – вони не даремно навчаються у найкращому виші країни.
Конкурс проходив у 12 номінаціях: «Міс чарівність», «Міс грація», «Міс посмішка», «Міс романтичність», «Міс вишуканість», «Міс ніжність», «Міс елегантність», «Міс екстравагантність», «Міс привабливість», «Міс оригінальність», «Міс артистичність» та «Міс гармонія».
Поважне журі, хоча й з превеликими труднощами, але все-таки визначилося з переможницями. Ними стали за номінаціями: «Міс фотогенічність» (за результатами Інтернет-голосування, що відбулося напередодні) – Анастасія Гудкова (факультет іноземних мов та військового перекладу, 5-й курс) та «Міс глядацьких симпатій» (за результатами таємного голосування присутніх у залі) – Анастасія Череповська (військовий факультет фінансів і права, 3-й курс). «Першою Віце-Міс ВІКНУ» стала Ніка Кушнір (військово-гуманітарний факультет, 2-й курс), «Другою Віце-Міс ВІКНУ» було обрано Людмилу Кіхтенко (військовий факультет фінансів і права, 2-й курс).
Перемогу у конкурсі й звання ««Міс ВІКНУ» отримала Вікторія Тюріна (військово-гуманітарний факультет, 4-й курс), яка представлятиме Військовий інститут на університетському конкурсі «Королева університету-2012».
Як розповіла дівчина, для неї отримання титулу – приємна, але не визначна подія, адже в інституті головне добре навчатися. Хоча, безумовно, приємно стати найвродливішою курсанткою вишу.
Такої ж думки й заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч. За його словами, конкурс, перш за все, проводився з метою підкреслити роль жінок у війську, які виконують службові обов’язки нарівні з чоловіками.
– Безумовно, “краса” – врятує світ, тим більше, якщо вона одягнена у військову форму та через декілька років стане офіцером Збройних Сил України. У нашому інституті військових у сукнях чимало, і такий конкурс як ніколи доречний, аби привернути увагу до представниць чарівної половини людства. Ми сподіваємося, що захід такого формату стане традиційним, збираючи щоразу більше учасниць, – підкреслив полковник Віктор Уліч.



Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024