Новини

 

Краса… По-справжньому, по-філософському…

12.12.2011
7 грудня ще з самого ранку Актова зала завмерла у передчутті найгучнішої події на філософському факультеті. У коридорах університету точилися розмови про те, хто стане новою Музою філософії, хто одягне корону Королеви у 2011 році.
Ще задовго до початку заходу, фойє Актової зали почало заповнюватися вболівальниками, а вже о 18.30 глядацькою залою почало вирувати диво. Історія музи, розпочата рівно рік тому, знайшла своє продовження, але вже з новими героями.




Десять чарівних учасниць продемонстрували свою зовнішність та жіночність у чотирьох запаморочливих виходах.
Візитівкою учасниць стало їхнє коротке представлення у колекції ділового одягу від генерального спонсору проекту - компанії New Look.
Вже традиційним для конкурсу краси став вихід муз або як його неофіційно називають організатори: «філософський» вихід. Адже саме це дефіле є своєрідною ознакою Музи філософії, що дозволяє зануритися в час Античності і по-справжньому перейнятися духом конкурсу.


Несподіванкою для усіх гостей свята став третій за рахунком вихід – спільний танок учасниць. Несучи у собі ідею сильної і вольової жінки, він посів чільне місце у революційній кульмінації конкурсу.

Цього року організатори вирішили продемонструвати інтелектуальні здібності конкурсанток. Загальній атмосфері посприяла колекція суконь від молодих і надзвичайно талановитих українських дизайнерів Ксенії Деркач і Яни Рибалко. У відповідях дівчата шукали істину, визначали найкращу чесноту, вечеряли з Тетчер та уявляли себе у майбутньому першими леді країни.
Вже традиційний вихід для усіх конкурсів краси у вечірніх сукнях запам’ятався глядачеві утаємниченістю, адже кожна з учасниць постала у своєму індивідуальному образі, ховаючись за театральною маскою.
Стільки різних образів поставили перед зірковим журі нелегке завдання. Та все ж рішення було прийняте. Музою того вечора стала першокурсниця Уляна Автономова. Друге місце посіла філософиня Марія Зінов’єва. Третьою ж стала Ольга Титаренко, студентка магістратури.
А приз глядацьких симпатій виборола третьокурсниця Алла Юрченко.
Усі учасниці конкурсу були нагородження призами від спонсорів та партнерів проекту. Так, Анну Богдан було запрошено на виставу до театру «Образ» та на фотосесію нової колекції суконь від Ксенії Деркач і Яни Рибалко. Юлія Рудяченко і Марія Зінов’єва отримали безкоштовні фотосесії від фотостудій-партнерів. Ірина Хавіна та Марина Бережнюк були відзначені подарунками від Майстерні Моди.
Конкурс пройшов за підтримки деканату, Профбюро та Студентського парламенту філософського факультету. Глядачів розважали концертні номери представників різних факультетів, а також гостей свята – Київської школи-студії балету Алли Духової «Тодес».
Атмосфера надихала своєю непідробністю, учасниці дивували своєю щирістю... Все було так, як і має бути – по-справжньому, по-філософському…







Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024