Новини

 

Як відбувся "Вибух молодого сяйва"

02.12.2011
Неможливо жити без емоцій, бо хто не відчуває, той не живе. Хтось промовляє до всіх через пісні, інші – через музику, а є ті, хто вражає словом.
І тут головне – діяти. 30 листопада 2011 року відбулася важлива для всієї творчої громади Київського національного університету імені Тараса Шевченка подія, - презентація Мистецького Руху «Вибух молодого сяйва». Здається це таким далеким, але насправді усе не так складно. Чотири студентки юридичного факультету КНУ: Петровська Марія, Покидько Олена, Митник Олена і Потурай Катерина вирішили заявити про свою творчість, і зовсім не для того аби «пропіаритися», а перш за все з метою залучити до творчості інших, достукатися до сердець, які здатні творити, але соромляться говорити про себе вголос.
Також світ побачив перший випуск літературної брошури, в якій опубліковані твори учасників поетичної студії студентського парламенту юридичного факультету.
І мабуть ні в кого не викликає сумнівів, що всі присутні на презентації знову нагадали собі, що поезія і проза – найкращі ліки для душі.








Олена Покидько
Прес-центр
Студентського парламенту
юридичного факультету



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024