Новини

 

У кібернетиків день відкритих дверей

29.11.2011
26 листопада 2011 року на факультеті кібернетики відбувся традиційний «День відкритих дверей», який зібрав цього разу понад 100 абітурієнтів. День відкритих дверей розпочався з презентації історії та основних засад функціонування факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В рамках заходу відбувалася відео презентація університету, роздача інформаційних матеріалів — пам’яток про факультет. Абітурієнти мали змогу дізнатися докладніше про спеціальності, з яких відбувається підготовка фахівців, про особливості навчання та студентського життя. Особлива увага наголошувалася на особливостях вступної кампанії 2011–2012 н. р. та правилах прийому до вищого навчального закладу.
Декан факультету кібернетики, член-кореспондент НАН України, заслужений діяч науки і техніки України, Лауреат Державної премії України, професор Анісімов А. В. підкреслив важливість у сучасності ніші, котру займає факультет кібернетики при підготовці спеціалістів, охарактеризував професійні спрямування випускників факультету, можливості їхнього працевлаштування.
До свята долучилися заступник декана з навчально-методичної роботи Медведєв М. Г., заступник декана з соціально-побутових та організаційних питань Кудін Г. І, начальник управління міжнародного науково-технічного співробітництва та інноваційних технологій, заступник декана факультету кібернетики з міжнародного співробітництва, Заславський В, А, завідувач кафедри прикладної статистики Лебедєв Є. О., завідувач кафедри теоретичної кібернетики Бєлов Ю. А., завідувач кафедри теорії і технологій програмування Нікітченко М. С., доцент кафедри моделювання складних систем Харченко І. І., секретар приймальної комісії факультету Кочулова О. Г., які закцентували увагу на діяльність кафедр факультету кібернетики, їх наукову роботу та міжнародне співробітництво та освіту.
Перед абітурієнтами виступили також голови та представники студентського самоуправління: студентського парламенту, наукового товариства студентів та аспірантів, Профбюро та Студентської ради, розповівши про основні студентські проекти, що проводяться на факультеті.
Захід пройшов на високому рівні та продемонстрував кращі традиції факультету кібернетики!




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024