Новини

 

Обдарована молодь України ХХІ століття: здобутки та перспективи

04.06.2004
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ


Організаційний комітет Всеукраїнського молодіжного конкурсу „Молодь України – ХХІ століття” планує підготовку та видання інформаційного дайджесту „Обдарована молодь України ХХІ століття: здобутки та перспективи”.

Головною ідеєю цього видання є презентація досягнень та напрацювань державних, громадських та донорських організацій у вирішенні навчально-виховних та соціальних проблем обдарованої молоді, розвитку молодіжної політики в Україні за період з 1991 по 2004 рік. Завдяки дайджесту, широкий загал матиме можливість оцінити ступінь розробки та розв’язання зазначених проблем, окреслити коло питань, які залишились поза увагою і потребують першочергового вирішення. Крім того, визначиться коло організацій, діяльність яких спрямована на підтримку обдарованої молоді в Україні. Все це сприятиме утвердженню різноманітних форм діалогу, налагодженню співпраці різних інституцій у розробці та затвердженні спільних дій, направлених на підтримку молодіжної ініціативи та вирішення сучасних проблем обдарованої молоді України.

Організаційний комітет Конкурсу запрошує до участі у цьому проекті всі зацікавлені сторони, які безпосередньо займалися чи займаються дослідженням та вирішенням проблем обдарованої молоді в Україні та можуть презентувати результати своєї діяльності.

Інформація за формою приймається в електронному або друкованому вигляді двома мовами (українською та англійською) до 30 червня 2004 року за електронною адресою: molod@ln.ua або факсом (044) 290-14-01.

Адреса організаційного комітету: Всеукраїнський молодіжний конкурс „Молодь України – ХХІ століття”, вул. Бастіонна, 9, офіс 907, Київ – 01014

тел. (044) 290-22-98; факс (044) 290 14-01

Форма подання матеріалів до Інформаційного дайджесту додається у прикріпленому файлі ( Digest.doc).
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024