Новини

 

Спільне засідання робочих груп УСПП та університету

04.11.2011
4 листопада 2011 року в університеті відбулося засідання експертної робочої групи Українського союзу промисловців і підприємців та КНУ імені Тараса Шевченка. Угоду про співпрацю було підписано на початку 2011 року.
Участь у засіданні взяли Перший віце-президент УСПП Сергій Прохоров, Віце-презедент УСПП Людмила Жук, перший проректор КНУ імені Тараса Шевченка Олег Закусило, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Лютий, проректор з наукової роботи Валерій Григорук, представники економічного факультету та факультету соціології, підприємці.
На зустрічі обговорювалося питання підготовки фахівцівєвропейського рівня на економічному факультеті. Зокрема, було презентовано програму: «Бізнес-освіта у КНУ імені Тараса Шевченка», розроблену викладачами економічного факультету.
Проректор з науково-педагогічної роботи І. Лютий підкреслив важливість співпраці між університетом та УСПП. Він зазначив, що це реальний зв’язок між наукою і виробництвом, адже університет готує майбутніх учасників економічного процесу в державі.Крім того, Ігор Олексійович розповів, що за час співпраці проведені дослідження та зроблені технічні завдання для чотирьох спільних проектів – розробки Концепції формування міжнародного іміджу України, управління підприємницькими ризиками, методики проведення маркетингових досліджень національних та міжнародних ринків, управління ризиками та безпекою на підприємствах.
Перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців України С. Прохоров зауважив, що за час спільної роботи працівники університету брали активну участь у роботі Економічної ради УСПП, круглих столах з різних питань.
Віце-презедент УСПП Л. Жук та заступник декана факультету соціології В. Судаков висловилися щодо залучення представників університету в соціологічних опитуваннях стосовно цільової аудиторії УСПП та шляхів вдосконалення взаємодії між промисловцями і підприємцями.

















ФОТО: Юрія Тивончука/Прес-центр КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024