Новини

 

Всеукраїнська студентська олімпіада з банківської справи

10.10.2011
27 вересня відбувся перший тур Всеукраїнської студентської Олімпіади ПАТ „Укрсоцбанк", яка проводиться щороку і, покликана допомогти майбутнім талановитим спеціалістам перевірити свої знання та вміння на практиці, а також отримати унікальну можливість для початку успішної кар'єри.

Перший тур Всеукраїнської студентської олімпіади проходив шляхом дистанційного тестування в режимі online за місцем розташування вищих навчальних закладів. Студенти відповіли на 80 запитань з банківської справи, менеджменту, економічної теорії та англомовної фінансової термінології. Запитання цього року були найбільш наближені до тих вимог до знань молодих фахівців, яких потребують сьогодні банки-роботодавці. Студенти приймали активну участь у тестуванні, виявляючи сумлінність та наполегливість. В онлайн-тестуванні брали участь 890 студентів з 56 вищих навчальних закладів України.

За результатами виконаних завдань були обрані 15 переможців, серед яких студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка Шпигоцька Наталія та Пасажко Тарас, які запрошені до участі у другому фінальному турі. Студентка Шпигоцька Наталія отримала найвищий результат серед учасників за підсумками першого туру Олімпіади!

Бажаємо перемоги нашим студентам у другому фінальному турі!





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024