Новини

 

Студентський парламент юридичного факультету: «Нам потрібна «свіжа кров»!

23.09.2011
Якщо ви думаєте, що на юридичному факультеті нічого, окрім законів, не бачать і нічим, окрім їх вивчення, не займаються, тоді буду змушена вас розчарувати.Тому що активні, творчі, ініціативні й невгамовні студенти-правники знаходять застосування своїм ідеям, знанням та здібностям у Студентському парламенті юридичного факультету (СПЮФ).
Відтак, 20, 21 та 22 вересня СПЮФ провів для першокурсників набір у свої почесні лави. З 13 до 15 год. в ауд.433 голови відділів та їх заступники записували всіх, хто виявив бажання приєднатись до парламентської сім’ї. Слід було заповнити анкету, де вказати ПІБ, контакти, вклеїти фото та зазначити свій досвід роботи в учнівському самоврядуванні, суспільному, культурному житті. Також «свіжоспеченому» парламентарю необхідно було обрати відділ (або кілька), в якому, на його думку, можна було б якнайкраще розкрити свій потенціал. Асортимент був таким: організаційний, соціальний, технічний, юридичний відділи, відділ зовнішніх зв’язків, прес-центр, спортивне товариство, Наукове товариство студентів та аспірантів (НТСА), а також культурно-мистецький відділ, який складають: поетична, театральна, вокальна, хореографічна студії, студія бального танцю та команда КВК «Внезакона». Щодо вокальної студії та команди КВК, то спеціальний кастинг для охочих буде проводитись 22 вересня.
Ти не встиг записатись до СПЮФ, але все ще бажаєш це зробити? Не панікуй, ми чекаємо тебе в ауд.433 в будь-який день! Зроби своє студентське життя неймовірно цікавим!
Студентський парламент юридичного факультету
Христина Міщишин, 3курс.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024