Новини

 

Свято у Спорткомплексі

19.09.2011
За багаторічною традицією, на початку навчального року кафедра фізичного виховання та спорту КНУ до Дня працівників фізичної культури та спорту і Дня Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводить спортивне свято за участю першокурсників.
Особливої атмосфери урочистості і піднесеності святу додала церемонія підняття прапора, проведена курсантами Військового інституту, а також присутність на ньому керівництва університету: проректора з навчально-виховної роботи В.П.Шевченко, заступника Голови профспілок університету Чомка Д.Ф., заступника Голови Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації Мошколи М.І., керівництва відділу у справах сім ї, молоді та спорту Голосіївської держадміністрації Білецького С.В. та його заступника Дмитрука О.М., заслуженого журналіста України Савелія С.С., заступників деканів фізичного, радіофізичного та факультету соціології, представників студентського парламенту університету.
Особливо хвилюючими та приємними були хвилини нагородження переможців Спартакіади університету за 2010-11 навчальний рік.
За почесне право отримати кубки переможців Спартакіади з рук проректора В.П.Шевченко, дворазової Олімпійської чемпіонки, завідувачки кафедри фізичного виховання та спорту Кочергіної Т.І., заступника Голови Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації Мошколи М.І та заслуженого журналіста України Савелія С.С., протягом навчального року змагались всі 19 інститутів та факультетів університету з 22 видів спорту.
До професійного свята Почесну нагороду від керівництва Голосіївської держадміністрації за вагомий внесок у розвиток та пропаганду фізичної культури та спорту одержала уславлена олімпійська Чемпіонка, завідувачка кафедри фізвиховання та спорту Кочергіна Т.І.., а також КНУ імені Тараса Шевченка був нагороджений Кубком за І місце в Спартакіаді Голосіївського району м.Києва серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV р.а. 2010-2011 н.р.. Подяками від університету були нагороджені кращі викладачі кафедри - старший викладач Трохимченко Т.М. та викладач Паламарчук М.А..
Бурхливі оплески зірвали наші красуні, справжні професіонали з аеробіки ( команда Інституту філології ) під керівництвом старшого викладача Курбатової Л.М.
Вразив всіх присутніх показовий виступ колективу «Сен-бін» з карате-шакатан під керівництвом володаря Кубку Світу та Кубку Європи 2006 р., випускника біологічного факультету Сіроковського Миколи.
За результатами трьох естафет – переможцями спортивного свята стали
першокурсники факультету соціології, які отримали цінний подарунок від студентського парламенту університету.
ІІ місце – виборола команда Інституту міжнародних відносин.
ІІІ місце – у команди юридичного факультету.
ІV місце – посіли першокурсники хімічного факультету.
V місце – у команди економічного факультету
VI місце – посіли першокурсники Інституту Журналістики
Проректор Шевченко В.П. та Заступник Голови Голосіївської держадміністрації Мошкола М.І. привітали переможців Свята та подякували всім командам першокурсників за високу спортивність, наснагу, відповідальність, побажали високо нести звання студента кращого ВНЗ України.

Світлана Костянтинівна Ковальчу заступник завідувача кафедри фізичного виховання та спорту з спортивно-масової роботи

















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024