Новини

 

У ВІКНУ відбулася зустріч з першокурсниками

19.09.2011
За усталеною традицією у Військовому інституті КНУ 17 вересня 2011 року з початком нового навчального року відбулася зустріч керівного складу з курсантами 1-го курсу.
Мета зустрічі ближче познайомитися з першокурсниками, дізнатися, як проходить їх адаптація до навчання у ВІКНУ, які взаємовідносини складаються у військових колективах, допомогти новачкам найкращого ВНЗ країни відчути себе членами однієї великої родини – Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Одразу треба зазначити, що зустріч проходила в атмосфері взаємної довіри, відвертості та поваги й досягла своєї мети.
З виступів начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна та його заступника з виховної роботи полковника Віктора Уліча присутні більше дізналися про славетні традиції навчального закладу, особливості організації навчально-виховного процесу, участь у науковому, громадському та спортивному житті ВІКНУ, порядок вирішення виникаючих проблем та інше.
Порадували своєю активністю й курсанти, які розповіли про свої перші позитивні враження від навчання та поставили перед керівництвом Військового інституту численні запитання. Вони стосувалися навчання, матеріального забезпечення та перспектив військової служби після випуску з Військового інституту.
На кожне запитання першокурсників керівництво ВІКНУ дало вичерпну відповідь. Загальне враження: від проведеного заходу задоволеними залишилися всі його учасники.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



/>
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024