Новини

 

Вересневе засідання Вченої ради

05.09.2011
Перше в новому навчальному році засідання Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулось 5 вересня 2011 року.
На ньому відбулося вручення посвідчень «Заслужений професор Київського національного університету» та дипломів «Кращий викладач Київського національного університету імені Тараса Шевченка». Когорту Заслужених професорів поповнили: професор кафедри мови та стилістики інституту журналістики Олександр Данилович Пономарів; професор кафедри геометрії механіко-математичного факультету Володимир Васильович Кириченко; професор кафедри наноелектроніки радіофізичного факультету Геннадій Андрійович Мелков.

Кращими викладачами 2010-2011 навчального року стали 19 викладачів факультетів та інститутів університету.

Перед початком засідання Вченої ради відбулася церемонія передачі до університетської бібліотеки 20-ти книг «Лицевого свода XVI века», або як його називають упорядники «Цар-книги» - збірника праць античної епохи до часів Візантії, Київської Русі і Московії. Голова правління Товариства любителів древньої писемності, відомий російський бізнесмен і меценат, голова Благодійного фонду сприяння розвитку культури Герман Стерлігов вручив фоліанти ректору університету Леоніду Васильовичу Губерському, з побажанням аби українські студенти долучилися до унікальної перлини писемної культури часів Київської Русі. Подарунок було з вдячністю прийнято.
На засіданні Вченої ради заслухали доповідь відповідального секретаря Приймальної комісії Володимира Прокоповича Крижанівського про підсумки вступної кампанії 2011 року і завдання з організації та забезпечення прийому на 2012 рік. Відбулося також обговорення проекту плану роботи Вченої ради на 2011-2012 навчальний рік.













Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024