Новини

 

В університеті триває «естафета милосердя та добра»

07.06.2011
Літо - спекотна пора! Для студентів спека розпочалась також в аудиторіях – це початок сесії! Заклопотані, обіймаючи конспекти та підручники , як зграйки пташок, вони метушаться у коридорах університету. Але незважаючи на такий напружений період, студенти географічного факультету та Інституту журналістики знайшли час для доброї справи. Вони взяли участь у благодійній акції «Сонце - на капоті, дитячий сміх – у серці!», що пройшла 4 червня у Національному інституті раку. Разом з організаторами акції, волонтерами міжнародного благодійного фонду «Набат», Дому моди «Ріто» , під керівництвом відомого скульптора Євгена Дерев’янка наші студенти розмальовували автомобілі разом з дітками, хворими на рак.
«Наше завдання подарувати хворим дітям якнайбільше позитивних емоцій» - зазначила студентка географічного факультету Петліна Дарина.

Протягом вечора на території дитячого майданчика Національного інституту раку, де проходила акція, відбувалось яскраве дійство, що не залишило байдужим жодного з учасників : хворих дітей, їхніх батьків, лікарів, волонтерів. На машинах маленькі художники намалювали свої мрії – яскраві та життєрадісні сюжети з підписами «Я люблю життя!», « Будемо жити!»
На закінчення акції відбувся парад розмальованих автомобілів та вручення призів усім дітям- учасникам акції.

Олена Мотузенко





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024