Новини

 

Візит Міністра закордонних справ Греції до ІМВ

01.06.2011
31 травня 2011 року Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка в ході офіційного візиту в Україну відвідав Міністр закордонних справ Греції пан Дімітріс Друтсас на чолі делегації в яку входили Надзвичайний та Повноважний Посол Греції в Україні пан Георгіос Георгунтзос та радник 1 класу, заступник глави місії пан Георгіос Аламанос. Крім того на зустріч Министра разом із студентами, аспірантами та викладачами ІМВ прибули представники дванадцяти Поссольств.

Зустріч з паном Міністром розпочалася з його промови, яка була присвячена грецько-українським відносинам та поглвбленню співробітництва у різних сферах. Під час своєї промови пан Міністр навіть зачитав уривок з віршу Т.Г. Шевченка "Заповіт" на знак поваги та щирої любові до нашої країни.

Після промови студенти задали пану Друтсасу питання щодо методів боротьби з корупцією в Греції, візового питання та проблем міграції, щодо діяльності Греції в Європейському Союзі і т.д.

Вінцем зустрічі стало вручення Директором Інституту професором Копійкою В.В. почесної медалі ІМВ пану Міністру, а також пам'ятний напис, який Міністр закордоних справ Греції залишив в книзі поважних гостей Інституту міжнародних відносин.






Кукіна Зінаїда
Інституту міжнародних відносин
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка


Zinaida Kukina
Institute of International Relations
Kyiv National Taras Shevchenko University


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024