Новини

 

Відбувся круглий стіл лідерів студентського самоврядування

17.05.2011
17 травня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл керівників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівня акредитації м. Києва. В засіданні взяв участь перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Євген Сулима.

За круглим столом було обговорено наступні проблеми студентства: умови харчування в їдальнях, відсутність електронної бібліотеки навчальної літератури, студентські гуртожитки, охорона здоров’я студентства, участь керівників органів студентського самоврядування у розробці законопроекту України «Про вищу освіту», фінансування органів студентського самоврядування, роль студентів у формуванні державної політики з питань працевлаштування випускників ВНЗ.

Євген Сулима наголосив на необхідності консолідації органів студентського самоврядування м. Києва, участі студентства у формуванні державної політики з питань освіти і науки, молоді та спорту, а також запевнив студентів у всебічній підтримці їхніх ініціатив Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024