Новини

 

«Журналістська весна-2011»: Чужих дітей не буває

20.04.2011
Під таким девізом відбулась поїздка 17 квітня в дитячий будинок «Оберіг», що в місті Богуслав, в рамках підготовки до благодійної акції, яка відбудеться 28 травня в Інституті журналістики.

Благодійна акція пройде в форматі ярмарку, на якому студенти продаватимуть учасникам фестивалю «Журналістська весна-2011» вироби власними руками: сережки, браслети, сувеніри та інші аксесуари.

Для «персоніфікації» акції волонтери організували фотосесію для дітей з «Оберега» та привезли їхні власні вироби, які будуть презентовані на ярмарку. Таким чином, всі гості та учасники фестивалю, купуючи той чи інший товар 28 травня, зможуть побачити, що гроші, зібрані під час акції, підуть для дітей, які мають величезний творчий потенціал, цікаві та оригінальні ідеї, власне бачення навколишнього світу, але, на жаль, не мають батьківської опіки та любові.

Організувати поїздку допомогла Катерина Степанівна Серажим (професор, викладач кафедри «Видавнича справа та редагування» Інституту журналістики), яка наголосила для волонтерів (Наталки Мехед та Ольги Міляновської): «Хай хтось говорить, а ми діло робимо. Нехай дітки з «Оберега» хоч на хвилину, хоч на мить теж відчують, що вони комусь потрібні. І не просто державі, не лише їхнім вихователям, а нам, студентам і викладачам, нехай зрозуміють, що в цьому великому світі, існують, все-таки, небайдужі люди, адже, хто б там що не говорив, але чужих дітей не буває!»

Оргкомітет вітає всіх з Великоднем та запрошує приєднатись до благодійної акції, що пройде в рамках фестивалю «Журналістська весна-2011» 28 травня.



З повагою,
оргкомітет фестивалю
«Журналістська весна-2011»












Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024