Новини

 

Юристи попрацювали на славу.

18.04.2011
16-го квітня 2011 року Студентська рада юридичного факультету знову організувала прибирання гуртожитка №5. Суботник проводився з метою озеленити територію та покращити її естетичний вигляд.
Студенти не тільки відповідально підійшли до виконання поставленого перед ними завдання, а й ініціювали прибирання окремих ділянок, що знаходяться поза гуртожитком. Їхню роботу організовувала Студентська Рада, що допомогло ефективно задіяти усіх бажаючих взяти участь у прибиранні та раціонально використати час.
Крім цього, студенти самоорганізувалися у групи, що заохотило їх до активної колективної роботи та створило додаткові можливості для охоплення всіх ділянок, що потребували прибирання та озеленення. Так одна група жителів гуртожитка фарбувала паркан. Зараз результати їх наполегливої та сумлінної праці милують око кожного, хто проходить повз. Тож не дарма вони доклали стільки зусиль до виконання цього завдання.
Інша група студентів займалася обкопуванням дерев, що допоможе створити атмосферу затишку і чистоти навколо гуртожитку.
Цікаво, що на численні прохання Студентської Ради гуртожитка №5 нам знову привезли чорнозем,. Його наші студенти розвозили аби покращити екологічний стан окремих ділянок.
Тепер наш гуртожиток готовий до приходу весни. Чекатимемо її (справжньої !) з нетерпінням.
Студрада гуртожитка №5.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024