Новини

 

Рівняйся! Гарна справа – приклад для інших!

05.04.2004
Все, що не робиться – все на краще! У лютому 2004 року вийшла стаття “Сьогодні лідер самоврядування – завтра успішний громадський діяч” в газеті “Молодь України” про зміну органів студентського самоврядування Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Прикладом був взятий економічний факультет, де були перевибори голови Ради студентів та аспірантів та інших підрозділів цієї ради.

Не пройшло і чотирьох місяців, як нова команда РСА вправно тримає кермо, пожинаючи плоди після виснажливої праці. На сьогоднішній день діє потужна команда економістів–однодумців на чолі з Максимом Ситницьким, яка керується чітко поставленими цілями.

З’явилися нові та поповнилися старі сектори: культурно – масовий, спортивний, інформаційно-видавничий, побутовий, а також інтелект клуб та збірна команда КВН. За невеликий термін, визначена основна мета, яка направлена на захист студента, це: забезпечення, захист прав та інтересів студентів та аспірантів, забезпечення виконання студентами та аспірантами своїх правомірних обов’язків, сприяння науковій і творчій діяльності, створення необхідних умов для проживання та відпочинку студентів різних розважальних гуртків, товариств, клубів.

Крім поставлених цілей, навчання, у студентів економічного є ще хвилинка на розваги. За невеликий період РСА провела цілий ряд заходів: інтелектуальну гру брейн-ринг, в якій брали участь всі представники кафедр факультету, конкурс “Міс-економістка 2003”, перше місце, якого посіла студентка 2 курсу, спеціальності “фінанси” Анастасія Волохова. Вони також допомогли у організації зустрічі з головою Національного банку України Сергієм Тігіпко та брали участь у проведені Всеукраїнського економічного симпозіуму. Головою профспілкового бюро, Олександром Мусієнко, був проведений студентський турнір з Шахів, перше місце посів Євген Дорош, друге - Мар’ян Федоришин.
Жарти завжди присутні у економістів, вічне оточення цифр повинно розряджатися гарними жартами. Команда КВН “З перцем” у цьому сезоні показала своє справжнє я – виборола перше місце у університетський півфінальній грі й увійшла до фіналу. Нелегко буває капітану команди Тарасу Герусу він хвилюється не тільки за себе, а й за своїх друзів та за честь свого рідного факультету.
Голова РСА економічного факультету Максим Ситницький погодився дати коментар:

“Я, намагаюся зробити все можливе і неможливе, щоб покращити студентське життя на факультеті. Як Ви бачите, що з новою командою, це виходить дуже добре. Хотілося б відмітити активних студентів нашого факультету, які прикладають багато зусиль до студентського самоврядування: Марина Пешич, - “Менеджмент організації” 4 курс, Мухамед Халмурадов, - “Прикладна економіка” 2 курс, Артем Власюк -“Прикладна економіка” 2 курс, Сергій Сокуренко -“Прикладна економіка” 2 курс, Любов Цицак “Менеджмент організації” 3 курс інститут, Оксана Давидова– “Менеджмент організації” 1 курс інститут, Оксана Боєчко
–“Менеджмент організації” 1 курс магістратури, Валерій Мархай “Прикладна економіка” 2 курс.”

Дійсно, вони найактивніші, на них завжди можна покластися, вони – найкращі представники економічної еліти!


Наталія Годун,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024