Новини

 

“А у мене покемонів – 48 мільйонів!”

05.04.2004
(Команда КВН Інституту журналістики “Золото партії”)


У вівторок відбулася друга півфінальна гра КВН Київського університету між командами Інституту журналістики “Золото партії”, Інституту філології “Схід-Захід” і факультету соціології та психології “Основний інстинкт”.

Темою гри було “Вперед до невідомого”, а як відомо перед дорогою, на удачу, треба посидіти - перший конкурс так і називався “Посидимо перед дорогою”. Першими на сцену вийшли журналісти, продемонструвавши модний “стиль от морозка”, та нові плащі для співробітників міліції “кульки для мусора”.

У соціологів героїня серіалу “Бідна Настя” “відривалась” на дискотеці разом із лижником-мазохістом. А головну роль в телесеріалі “Друзі” грає знаток “Що? Де? Коли?” Олександр Друзь. Найкраще всіх президенту Люксембурга, бо у нього єдиний на весь Люксембург годинник. Про проблеми насилля на екранах телевізорів розмірковували Пушкін та Дантес, попутно стріляючи один в одного на дуелі.

Мабуть, найулюбленішими музичними виконавцями команд є гурт “Корні”, бо їхня пісня “Плакала береза” звучала ледь не у всіх виступах команд разом з маніяком, який рубає дерева, та бідолашним Буратіно, що пиляє собі вени лобзиком.

В конкурсі “Стем” “Основний інстинкт” з’ясовував стосунки між Володимиром Жириновським, сином Біла Гейтса та негром з бідного кварталу, який радий навіть одному долару. Три мушкетери з Інституту філології, відпочивали на березі чорного Бердичівського озера та лежали між Дженніфер Лопес і Брітні Спірс на Голлівудській алеї слави. Журналісти ж підіймали віковічне питання Гамлета “бути, чи не бути?» в однойменній п’єсі Леся Подеревянського, де герой Яша разом з бюстом Леніна мандрує по Китаю, а дівчина Люба не може розібрати напису на холодильнику, що складається з однієї літери.

Замість звичного домашнього завдання, був проведений конкурс однієї пісні “Ах, белый пароход!”. “Схід-захід” потягнуло на солодке, і під пісню “Мой мармеладный” вони вирішували сімейні проблеми, рятуючи від самогубства Буратіно. Соціологи перетворили сцену на ліс, а самі в костюмах поросят та білочок співали пісню Валерія Меладзе та гурту Віа Гра. Справжній фурор викликало тріо жебраків у переході на Троєщині у виконанні журналістів, які грали на музичних інструментах, та співали пісні кабаре “Академія” і гурту “Леприконси” у власній інтерпретації, так і не вияснивши, чому “Девчонки полюбили не меня!”.

В результаті з рахунком в 18 балів виграла команда факультету соціології та психології, далі “Схід-Захід” – 17,4 і Інститут журналістики – 16 балів. Свято КВН вийшло веселим і запальним, подарувавши всім учасникам море гумору та справді гарний весняний настрій.

Наталія Коротенко,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024