Новини

 

Тримати рівень Alma mater

05.04.2011

17-18 березня 2011 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з фінансів, грошового обігу і кредиту. На цьому престижному студенському науковому заході нашу Alma mater представляли двоє студентів 4 курсу економічного факультету: Осецька Діана – з роботою «Державний борг у фінансовій системі України» виконаній під керівництвом д.е.н., професора Лютого І.О. та Дземан Анатолій – з роботою «Суперечності розвитку фондового ринку України в умовах макроекономічної нестабільності», науковим керівником якої був к.е.н., доцент Рожко О.Д. Керівником команди від економічного факультету була к.е.н., доцент Петленко Ю. В.
В цілому за напрямком „Фінанси, грошовий обіг і кредит” на розгляд галузевої конкурсної комісії було надіслано 182 студентські наукові роботи з 84 вищих навчальних закладів України. Для участі у ІІ (підсумковому) етапі конкурсу було відібрано 38 робіт із 32 вищих навчальних закладів України. Чудова організація конференції за участі в журі-президії шановних професорів Задорожного З. В., Кириленко О.П., Крупки М.І. та багатьох інших забезпечила об’єктивність розгляду поданих робіт. Потрібно відзначити високий рівень наукових робіт всіх конкурсантів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності „Фінанси, грошовий обіг і кредит”. Тим більше приємно, що рішенням галузевої конкурсної комісії дипломами були відзначені обидві подані від Київського національного університету імені Тараса Шевченка студентські наукові роботи. Так, Дземан Анатолій отримав диплом І ступеня, а Осецька Діана – диплом ІІ ступеня. Такій високій оцінці наших робіт ми завдячуємо перш за все підготовці в рідному ВНЗ та науковим керівникам. Велике значення мала і вимогливість керівника команди від факультету.
Перебуваючи серед студентського загалу з різних вищих навчальних закладів України ми пишались тим, що представляємо рідний Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Наше спілкування з ровесниками з було надзвичайно цікавим, пізнавальним та захоплюючим. Спілкуючись, ми ділилися враженнями від конференції, хвилюючих нас подій, інформацією про напрямки наших студенських наукових досліджень та обговорювали наше студентське життя-буття, ділились планами на майбутнє.
Всі було приємно вражені високим рівнем організації конференції та програмою відпочинку. Екскурсії були захоплюючими. Ми всі були зачаровані затишком прекрасного галицького міста-красеня Тернополя, культурою, красою і чемністю тернополян. У нас була ще одна дуже приємна подія в Тернополі. Ми створили групу підтримки нашому однокурснику Сміляну Михайлу, який брав участь у Чемпіонаті України з пауерліфтингу і радо привітали його з почесним другим місцем. Ми пишаємося тим, що і на науковій і на спортивній ниві ми гідно репрезентували свою рідну Аlma mater!
Дземан Анатолій,
Студент 4 курсу
Спеціальності «Фінанси»,
Економічний факультет


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024