Новини

 

Готуємось до участі у міжнародних миротворчих операціях

30.03.2011
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 30.03.11 для курсантів випускного курсу за фахом «Психологія» та «Політологія» відбулася лекція професора кафедри військової підготовки та психології військово-гуманітарного факультету, кандидата військових наук Віктора Алещенко на тему: «Морально-психологічне забезпечення підготовки та застосування військових формувань Збройних Сил України у міжнародних миротворчих операціях».
Під час проведення лекції були висвітлені питання: підвищення авторитету Збройних Сил України в регіонах виконання миротворчої місії, нормативно-правові основи підготовки та участі контингентів Збройних Сил України у міжнародних миротворчих операціях, система морально-психологічного забезпечення підготовки миротворчого контингенту та ін.
Наприкінці лекції після відповіді на запитання аудиторії відбулася презентація монографії Віктора Алещенка «Імідж Збройних Сил України: теорія і практика формування».
Участь у заході також взяли науково-педагогічні працівники військово-гуманітарного факультету.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024