Новини

 

Вечір, що став незабутнім

21.03.2011
Нещодавно в нашому гуртожитку пройшов вечір авторських поезій та живої музики. Такі події стають яскравими спогадами студентського життя і залишають по собі приємне відчуття ностальгії . Вечір був сповнений музикою, що йшла від серця, та словами, які потім буде важко забути. Тепер кожен, хто був на зустрічі може сміливо заявити, що юристам властиві не тільки точність та відповідальність, а й творчість. Вразили вірші Марії Петровської. ЇЇ романтична поезія створила атмосферу позитиву, якого нам часто не вистачає за купами завдань до семінарів та буденними турботами. Вірші Потурай Катерини допомогли прислухатися багатьом до свого власного серця та вирішити, що зараз для них є найважливішим.
Також вразили хлопці – Сосюра Олександр та Костянтин Чарторийський. Комусь слова з їхніх пісень нагадали про минуле, когось змусили подумати про майбутнє, але беззаперечно залишили вагомий відбиток в думках кожного, хто здатен цінувати музику так само, як своє життя. Олександр заспівав пісні «Мережа», «Я з тобою», що нагадали про помилки, які ми зробили та помилки, яких нам не оминути. Костянтин читав реп, що закликав багатьох глядачів шукати гармонії з собою, не піддаватися згубному впливові сірих буднів, завжди додавати в своє життя кольорів, яких в ньому не вистачає. Думаю, кожен зміг відкрити у собі щось нове, зрозуміти себе і своїх друзів, які за весь час, прожитий у гуртожитку, стали чи не найближчими людьми.
Організатором вечора була Студентська Рада нашого гуртожитку. Чудово, що нас закликають не тільки ефективно працювати, але й уміти відпочивати. Наталя Ткачук, як ведуча, змогла привернути увагу глядачів до авторів та їх творів. Вона наголошувала на тому, що не варто зациклюватися на одноманітній діяльності. Для того, щоб стати успішним, треба знаходити собі альтернативні заняття.
І дійсно. Може, у кожному з нас живе поет, актор чи музикант, просто дайте йому в руку олівець, листок паперу або випустіть його на велику сцену і ви зможете досягти того, що від вас ніхто не очікуватиме.
Дудар Марта,
Cтудентська рада юридичного факультету


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024