Новини

 

Стань київським волонтером

21.03.2011

На виконання завдання 20 Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу з 3 березня 2011 року на офіційному сайті Приймаючого міста Києва www.city-kyiv.com.ua/uefaeuro2012 розпочалася реєстрація бажаючих стати волонтером.
На сайті представлено окремий розділ волонтери, у якому можна дізнатися про програму «Київський волонтер», умови і критерії відбору, специфіку навчання та волонтерську діяльність, місця роботи під час проведення фінальних футбольних матчів у Києві.
Звертаємо Вашу увагу, що тільки на сайті Приймаючого міста можна зареєструватись у київські волонтери. Для цього розроблена он-лайн реєстрація, де кожному бажаючому необхідно заповнити 3 інформаційні блоки та обрати бажані локації для роботи, щоб потрапити до волонтерської бази. Згодом зареєстрованих учасників буде запрошено на співбесіду для відбору та фахового розподілу на навчання.
Головне управління освіти і науки виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) просить довести зазначену інформацію до відома студентів вищих навчальних закладів м. Києва т про результати дол. 30.03.2011 інформувати відділ науки, вищих начальних закладів та євроінтеграції Головного управління освіти і науки за факс. 279-89-62
Більш детальну інформацію можна отримати за тел. 278-00-41



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024