Новини

 

Наші кращі й в «Бухгалтерському обліку»

17.03.2011
У Всеукраїнському конкурсі наукових робіт за спеціальністю «Бухгалтерський облік», перемогу здобули аспіранти і студенти кафедри обліку та аудиту економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. І місце у номінації «Молоді вчені, аспіранти, викладачі» Бойко Катерина,
ІІ місце у номінації «Студенти» Михальська Олена і Сакалош Олександр студенти спеціальності «Облік і аудит» економічного факультету.

Вони стали найкращими серед молодих вчених, студентів та аспірантів вищих навчальних закладів України III–IV рівнів акредитації різних форм власності та підпорядкування з усієї України.
Конкурс проведено за ініціативи та організаційної підтримки Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс» спільно з Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана. Тематика конкурсу «Внесок фахівців із бухгалтерського обліку у створення цінностей підприємства, держави, суспільства».
Варто відзначити значну роль наукового керівника обох переможців – д.е.н., професора кафедри обліку та аудиту Дрозд Ірини Кузьмівни – у цьому досягненні.
Згідно з умовами конкурсу переможці були нагороджені грошовими преміями, а кафедра обліку та аудиту економічного факультету, що представила переможців, отримала безкоштовне підключення до Електронної Бухгалтерської Системи «Баланс». Щиро вітаємо!




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024