Новини

 

Плани «ЗАПОРУКИ» на 2011 рік

16.03.2011
Хочемо поділитися з нашими друзями, партнерами, колегами та усіма, хто цікавиться діяльністю фонду, планами на 2011 рік.
Ми продовжуємо допомагати дитячому відділенню Національного Інституту рака та Дитячій клініці Інституту Нейрохірургії. Не хочемо знову повторюватися про недофінансування державою лікарень національного рівня, до яких приїжджають на лікування діти з усіх регіонів України. Ці лікарні й надалі залишаються під нашою опікою. Окрім медичних витратних матеріалів, необхідних ліків, хірургічного інструментарію, якими ми систематично забезпечуємо вищезазначені відділення, фонд буде шукати фінанси на придбання необхідного обладнання. Першочерговими на сьогоднішній день є реанімаційні апарати та апарати вітальних функцій для новонароджених дітей-пацієнтів дитячої клініки Інституту нейрохірургії. Також в цьому відділенні в дуже занедбаному стані знаходиться кухня, в якій батьки готують їжу для дітей – повна антисанітарія, грибки на стінах, застаріла побутова техніка. Все це потребує термінового ремонту та оновлення техніки. Також в грудні 2010 р. ми відкрили збір коштів на операційний мікроскоп для Дитячої клініки.
В Інституті раку ми продовжимо допомагати лабораторії гістології, де встановлюється діагноз хворим дітям, що є дуже важливим для правильного і успішного лікування. В цьому році ми плануємо придбати Гістеопроцесор – сучасний апарат для підготовки матеріалу для подальшої діагностики під мікроскопом.
Продовжує діяти фонд екстреної допомоги, в рамках якого отримують термінову допомогу хворі діти-сироти та діти з малозабезпечених сімей, які проходять лікування в Національному Інституті раку та Інституті нейрохірургії. Усі кошти, які надходять на рахунок фонду від приватних осіб, ми спрямовуємо у фонд екстреної допомоги.
Продовжується інформаційна кампанія по ранньому виявленню онкологічних захворювань у дітей «ПОПЕРЕДИМО БІДУ». Виходить з друку посібник для педіатрів, розпочинаються семінари для педіартів в різних регіонах України.
Наприкінці січня відкриються двері «Клубу Переможців» для дітей-підлітків та молоді, які успішно закінчили лікування онкозахворювань.
Ну, і, звичайно, наш Центр для онкохворих дітей «Посмішка». Цього року ми плануємо придбати свій великий будинок, ми хочемо, щоб усі сім’ї з хворими дітками мали можливість проживати в гарних домашніх умовах. Тому на даний момент ми шукаємо будинок поблизу Інституту раку в Голосіївському та Києво-Святошинському районі, будемо вдячні за будь-яку допомогу.
ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАС. ДОПОМОЖІТЬ НАМ ДОПОМАГАТИ.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024