Новини

 

Ось так цікаво живуть і навчаються філософи!

01.03.2011


2010 рік запам’ятався студентам філософського факультету феєричними концертами, благодійними акціями, гучними вечірками та морем шаленого та гарного настрою.
У березні 2010 року відбувся захід «Fly like a butterfly», головним організатором якого була Ясько Єлизавета («Політологія», 3к.) Чудова дружня атмосфера, згуртованість учасників, цікаві постановки подарували глядачам багато приємних емоцій та вражень.
У квітні на Загальній конференції СПФФ студентів філософського факультету згідно з Положенням про студентське самоврядування на філософському факультеті у зв`язку з тимчасовою втратою Голови Студентського парламенту філософського факультету (далі - СПФФ) Піхоти Анни статусу студентки філософського факультету на її місце було обрано заступника Голови СПФФ – Шайхалієву Юну, а Секретарем – Леоненко Вікторію. У літній період вони виконували основну роботу. З вересня місяця робота СПФФ) продовжилася у звичному режимі, оскільки чинна Голова СПФФ поновила статус студентки, вступивши до магістратури.
Разом з НТСА та Профбюро СПФФ допомагав в проведенні Міжнародної наукової конференції «Дні науки філософського факультету». Майже всі наші активісти виступали у різноманітних секціях, брали участь у дискусіях і обговореннях.
СПФФ та культурно-масовий відділ Студентського парламенту університету організували Київський благодійний «Бал Націй», метою якого було акцентувати увагу громадськості на проблемі збільшення кількості дітей-сиріт та способах допомоги їм.
Активісти СПФФ підготували також святковий концерт до Дня Філософського Факультету, який одночасно був присвячений Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
У серпні на конкурсній основі було обрано нових представників інституту кураторства. Кураторами від студентського парламенту на 2010/2011 навчальний рік для груп першого курсу на стали Ясько Ліза «Політологія» 3к, Герасимович Вадим «Політологія» 2к, Призіглей Ксенія «Політологія» 2к, Рехтман Єлизавета «Політологія» 2к, Курінна Анна «Політологія» 2к, Севальнєв Герман «Релігієзнавство» 2к, Полякова Олександра «Філософія» 2к, Літвін Назар «Філософія» 2к, Ісполатова Дар’я 2к, Канєвська Діана «Філософія» 2к.
15 вересня було проведено відкрите засідання СПФФ зі спеціальною презентацією проектів та напрямків роботи для студентів першого курсу. Слід відзначити увагу та високий рівень зацікавленості студентства у розвитку студентському самоврядуванні. Сподіваємося, що нове покоління активістів успішно реалізує свої ідеї.
У жовтні СПФФ зазвичай вітає студентів з нагоди Дня першокурсника. За підтримки деканату Студентський парламент та Первинна профспілкова організація факультету організували «День першачків», у програмі якого першокурсники показали невеличкі презентації своїх груп.
Цього року вперше на філософському факультеті відбувся конкурс краси – «Муза філософії 2010»( 2 грудня ). Вісім найгарніших, найталановитіших дівчат змагалися за право бути Королевою краси філософського факультету 2010. Чотири запаморочливі виходи дівчат, чудовий концерт та багато інших сюрпризів забезпечили нам підтримка профбюро студентів та деканат філософського факультету, а також допомога спонсорів. Переможницею конкурсу стала Людмила Лагута («Політологія», 1 к.). Головний організатор заходу – Кострубіцька Аліна(«Політологія», 4 к.).
Вже традиційно Волонтерський відділ СПФФ у гудні місяці вітає діток із дитячих будинків з Днем Святого Миколая. Цей рік не став винятком. 18 грудня наші студенти, за підтримки деканату філософського факультету, відвідали Мостищенську школу-інтернат та влаштували там справжнісіньке свято для тих, кому так потрібна наша підтримка. Головним організатором даного проекту була Солодар Марія («Політологія», 3 к.).
З метою підвищення ефективності роботи старостату та виявлення лідерів академічних груп, СПФФ у грудні місяці було проведено опитування серед студентів 1-2 курсів нашого факультету. Анкети містили такі запитання: Хто надає Вам основну інформацію про заходи? Чи є у Вашій групі явні лідери? Чи володіє староста Вашої групи лідерськими якостями та організаторськими здібностями? Оцініть за 4 бальною шкалою роботу Вашого старости? Кого б ви назвали справжніми лідерами вашої групи?
Головний організатор – Курінна Анна («Політологія», 2 к.). Про результати опитування читайте у наступних випусках «FRESH».
Святковий настрій та відчуття наближення Нового року подарувала студентам нашого факультету новорічна вечірка – «Караоке у Планеті», що відбулася 27 грудня за підтримки деканату та профбюро студентів філософського факультету. Під час святкування всі охочі мали змогу поспівати у караоке, потанцювати та гарно відпочити. Організатор – Солодар Марія («Політологія», 3к.).
На факультеті продовжує виходити щомісячна студентська газета «FRESH» накладом 200 примірників коштом спонсорів. Необхідно відзначити й особливу активність студентів у підготовці та проведенні моделі Організації Об’єднаних Націй (ООН), куратором проекту є студентка 4 курсу філософського факультету Шайхалієва Юна.
Отже, як ви зрозуміли, Студентський парламент філософського факультету активно працює для організації дозвілля наших студентів. На даний момент він має найбільше представництво в Студентському парламенті університету, а це демонструє високий рівень професіоналізму та неабиякі амбіції активістів нашого факультету.

Піхота Анна,
Курінна Анна



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024