Новини

 

Угода починає діяти

23.02.2011
23 лютого у Київському національному університеті відбулося підписання Додатку 1 до Угоди про співробітництво від 11 листопада 2010 р., укладеної між Українським союзом промисловців і підприємців та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка. Його підписали Президент УСПП Анатолій Кінах і ректор КНУ імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський.
У Додатку 1 визначені напрямки реалізації в 2011 р. Угоди про співробітництво між економічним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка і Українським союзом промисловців і підприємців:
1. Виконання науково-дослідних проектів.
2. Проведення науково-практичних конференцій та «круглих столів».
3. Проходження на підприємствах-членах Українського союзу промисловців і підприємців практики студентами економічного факультету.
4. Підвищення кваліфікації та перепідготовка співробітників підприємств-членів Українського союзу промисловців і підприємців.
5. Участь керівників та фахівців підприємств-членів Українського союзу промисловців і підприємців у навчанні студентів економічного факультету та підготовці кадрів вищої кваліфікації.
Інші напрями реалізації Угоди.
Відповідальні координатори реалізації статей Додатку 1:
Від Українського союзу промисловців і підприємців – Перший віце-президент УСПП Прохоров С.М.
Від Київського національного університету імені Тараса Шевченка – проректор з науково-педагогічної роботи д.е.н., проф.. Лютий І.О.
Від економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка – завідувач кафедрою міжнародної економіки д.е.н., проф.. Старостіна А.О.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024