Новини

 

Сержант – взірець для підлеглих

21.02.2011
Загальновідомо, що виконання відповідальних завдань, що стоять перед військовим підрозділом, багато в чому залежить від успішної роботи сержантського складу. Тому сержант завжди повинен бути взірцем для підлеглих в усьому: як у навчанні, так і у військовій дисципліні, виконанні своїх службових обов’язків.
Саме для забезпечення цієї мети 19.02.11 у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) було проведено «День сержанта».
Цього разу серед заходів «Дня» були заняття зі Статутів Збройних Сил України на тему «Права та обов’язки заступника командира взводу», лекція на тему «Загальні принципи охорони державної таємниці», правове інформування на тему «Юридична відповідальність військовослужбовців» та практичне заняття з вогневої підготовки на тему «Виконання 1-ої вправи навчальних стрільб із пістолета Макарова».
Заняття проводили досвідчені викладачі підполковники Олександр Борзак, Олександр Євтушенко, майор Едуард Шавирко та працівник Збройних Сил України Ігор Петрів.
За оцінкою начальника навчального відділу полковника Олега Прохорова заняття пройшли організовано, на належному методичному рівні. Кращими у виконанні 1-ої вправи навчальних стрільб із пістолета Макарова були: сержанти Павло Морозовський (військовий факультет фінансів і права, 45 очок), Дмитро Минюк (військово-технічний факультет, 42 очка) та молодший сержант Роман Миронюк (військовий факультет фінансів і права, 42 очка). На них очікує заохочення від начальника Військового інституту.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024