Новини

 

Національні кухні як туристичний ресурс

25.12.2010
Конкурс відбувся 20 грудня на географічному факультеті нашого університету і став завершальним заходом у відзначенні 20-річчя кафедри країнознавства та туризму. Це було справжнє свято студентської творчості. Вони власноруч приготували і презентували присутнім страви української, польської, чеської, австрійської, італійської, іспанської, грецької, грузинської, узбецької, казахської, індійської, китайської, японської, мексиканської та пуерто-ріканської кухонь. Звучали мови різних народів, національні мелодії і жарти. До презентацій включалися жанрові сценки і народні танці. Барвисті національні костюми, сервірування столів і, звичайно ж, пахощі приправ у щойно приготовлених стравах кликали до столів і доповнювали колорит кожної країни. Складовою презентації стали розробки гастрономічних турів, відображені на картосхемах і виконаних з високою майстерністю.
Журі оцінювало кращі студентські роботи у десяти номінаціях. Так, в номінації «Смакота» перемогла група, що презентувала страви китайської кухні, а в номінації «Креативність» - пуерто-ріканські кулінарні витвори.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024