Новини

 

У теплому родинному колі

17.12.2010
17 грудня у переддень Святого Миколая у Головному навчальному корпусі відбулася зустріч ректора університету академіка Леоніда Губерського з першокурсниками всіх факультетів та інститутів, які з різних життєвих причин позбавлені батьківського піклування.

Ректор розповів молоді, що був час, коли й його ростила лише одна мати і він добре розуміє, у які непрості обставини потрапляють такі діти. А тому,- наголосив Леонід Васильович, - ми одна велика університетська родина маємо підтримувати і шанувати, один одного, знати, які у кого є проблеми і належно вирішувати їх, аби і життя , і навчання були комфортними. Щоб кожен отримав в університеті максимум знань і навичок, які б потім у самостійному житті забезпечили кожному гарну перспективу і щоб кожен пишався дипломом Національного університету імені Тараса Шевченка.

Ректор розповів про університетські потреби, про те , як наш навчальний заклад заробляє кошти, куди вони витрачаються, що є пріоритетами у вирішенні господарських питань, а це студентські гуртожитки, учбові приміщення, заклади харчування і, звісно ж, відпочинку. У цьому навчальному році оновлено студентську поліклініку, помітно впорядковано Студмістечко, наступним об»єктом підвищеної уваги є будівництво стадіону.

У невимушеній розмові Леонід Губерський та присутні на зустрічі проректор з навчально- виховної роботи Володимир Шевченко, разом з представниками профспілкового комітету Дмитром Чомком та В»ячеславом Шамраєм цікавилися умовами життя і навчання першокурсників, тим, як складаються відносини з однокурсниками та викладачами, планами на перші студентські канікули.

Студенти у свою чергу цікавилися , зокрема тим, як працюють університетські громадські організації, і внесли кілька слушних пропозицій з огляду на свій «свіжий погляд» на життя в університеті.

А далі було найприємніше. Леонід Васильович Губерський по-батьківськи тепло привітав студентів з Днем Святого Миколая, наступаючим Новим 2011 роком та Різдвом Христовим, побажав молодим веселих свят, доброго здоров»я, щастя, кохання, успіхів у навчанні і незабутніх студентських років. І, як годиться, нікого не обминув Святий Миколай з своїми традиційними « миколайчиками».


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024