Новини

 

Оголошується набір до Програми “Стажування” Cisco

12.03.2004
Програма “Стажування”

Компанія Cisco Systems світовий лідер у телекомунікаційній галузі, що випускає широкий спектр продуктів для передачі інформації. Основну цінність компанії представляють її співробітники, що є кращими фахівцями у своїх газулях. Компанія інтенсивно розвивається і завжди намагається залучати не тільки професіоналів, майстрів своєї справи, але і найперспективніших випускників.

Мета програми “Стажування” (Internship) – виявити кращих із кращих, тих, хто зможе стати частиною компанії – лідера у цій галузі. Якщо Ви хочете довідатися про телекомунікації з перших вуст, отримати досвід роботи в іноземній компанії, стати першокласним технічним фахівцем, ми готові надати Вам такий шанс.

Програма розрахована на студентів старших курсів і аспірантів вищих навчальних закладів. Протягом 12-18 місяців Ви будете вивчати технології і продукти компанії Cisco і безпосередньо брати участь у її роботі. Передбачено кілька варіантів завантаження (повний і неповний робочий тиждень). У кожного учасника буде свій наставник, що розробить для нього програму навчання і допомагатиме протягом усього стажування.

При успішному навчанні учасники зможуть отримати сертифікати рівнів CCNA, CCNP.

Вимоги до кандидатів

В якості кандидатів для стажування в компанії Cisco System розглядаються:

1. Студенти 4-5 курсів денного чи вечірнього відділення, що мають незакінчену вищу освіту і володіють англійською мовою на рівні “intermediate”.

2. Аспіранти 1-2 року навчання денного чи вечірнього відділення, які володіють англійською мовою на рівні “intermediate”.

Кандидати повинні мати початкові знання в галузі мережних технологій. Для перевірки рівня цих знань вони повинні пройти письмове тестування: близько 100 питань, 2 години, питання і відповіді англійською мовою.

Тестування може торкатися наступних тем і технологій:

 ЭМВОС (OSI)
 Локальні мережі
 Глобальні мережі
 Bridging
 Маршрутизація
 Принципи керування мережами
 Ethernet
 Frame Relay
 PPP
 X.25
 Віртуальні приватні мережі
 АТМ
 Комутація в ЛС
 Якість обслуговування
 Безпека мережі
 DSL
 Доступ, що комутується
 IP
 Пакетна передача голосу
 Безпровідний ЛС

Знання англійської мови обов'язкове. Кандидати повинні вільно читати і писати англійською. Розмовна англійська середнього рівня необхідна.
Дуже важливо, щоб кандидат мав навички спілкування і представлення інформації для великої аудиторії. Не виключено, що кандидатів попросять провести презентацію із заданої теми.

Процес добору

Успішний кандидат зобов'язаний пройти тестування на знання мережних технологій і англійської мови. На заключному етапі буде проведено не менше 2-х співбесід зі співробітниками Cisco Systems. Добір претендентів відбувається на кожнім етапі на підставі результатів тестів. Апеляції не приймаються.

Основні дати:

26-го березня 2004 р. - останній день прийому заявок від кандидатів. Заявка направляється електронною поштою на адресу students-cis@cisco.com. Вона повинна містити координати здобувача і коротке резюме з указанням навчального закладу; факультету, кафедри, найменування спеціальності, з якої кандидат проходить навчання; назви дипломних робіт, якщо такі мали місце; іншої інформації, що може бути корисною.

5-го квітня 2004 р. – до цього моменту завершується первинна обробка даних від здобувачів і визначаються дати тестування знань мережних технологій. Електронною поштою кандидатам розсилаються запрошення на участь у тестуванні з вказаними можливими термінами і місцем проведення.

30-го квітня 2004 р. – завершується тестування знань технологій і визначається коло кандидатів, з якими буде продовжене спілкування. Організується ряд співбесід для визначення рівня знань англійської мови.

14-го травня 2004 р. – завершується тестування знань англійської мови кандидатами. Плануються співбесіди з технічними фахівцями і менеджером з персоналу Cisco Systems

31-го травня 2004 р. – завершується процес добору.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024