Новини

 

День відкритих дверей у ВІКНУ

11.12.2010
Згідно розпорядження ректора університету Леоніда Губерського з метою популяризації військової служби та професійної орієнтації молоді 11 грудня 2010 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбувся День відкритих дверей.
Військово-навчальний підрозділ університету у цей день відвідали батьки майбутніх вступників та ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна.
Цікаво та змістовно пройшла зустріч відвідувачів із керівництвом ВІКНУ та факультетів, на якій з презентацією навчального закладу виступили заступники начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч та з навчальної і наукової роботи полковник Олександр Сторубльов.
Гості дізналися про славетну історію, сьогодення, здобутки й перспективи розвитку університету та його структурного підрозділу – Військового інституту, організацію навчально-виховного процесу, навчально-матеріальну базу та правила прийому до ВІКНУ. До їхньої уваги було запропоновано слайди про Військовий інститут та надано відповіді на численні запитання.
Батьків та майбутніх вступників найбільше цікавили особливості цьогорічного прийому до ВІКНУ, розпорядок дня, побутові умови створені для курсантів, перспективи військової служби після закінчення навчання.
По завершенню зустрічі, для відвідувачів провели екскурсію по навчальному корпусу та аудиторіях Військового інституту.
Усі учасники заходу отримали необхідну та корисну інформацію, залишилися задоволеними проведенням Дня відкритих дверей.
начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024