Новини

 

Бухгалтери митної служби підвищили кваліфікацію в університеті

05.12.2010
«Стратегічна ціль українських митників задля безпеки суспільства: контроль за виконанням митного законодавства, забезпечення повноти та своєчасності сплати податків та митних зборів.»
Ігор Калєтнік
Голова Державної митної служби України

«Освічена людина, якісна професійна освіта є основними рушіями прогресу і розвитку держави»

Леонід Губерський
Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка



2-3 грудня 2010 року пройшов семінар по підвищенню кваліфікації кадрів Державної митної служби України на тему: “Актуальні питання обліку, звітності та контролю в митних органах України”. Перед керівниками фінансових та бухгалтерських служб з 37 митниць України виступив заступник голови Державної митної служби України Віктор Бондар. Він окреслив нові завдання для фінансових та бухгалтерських митних служб в зв’язку з прийнятою Концепцією реформування митної служби України.

Семінар проходив у Навчально-науковому центрі державного управління та фінансового контролю на базі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Підвищення кваліфікації здійснили 108 головних бухгалтерів митних органів України.

Навчання проводили провідні науковці економічного факультету університету д.е.н, професор Лютий І.О., д.е.н. Дрозд І.К., д.е.н. Гура.

Перед слухачами виступили провідні фахівці державних органів контролю та управління:
директор Департаменту організаційної роботи ГоловКРУ Чорнуцький С.П. з доповіддю «Бюджетні правопорушення та відповідальність в контексті нової редакції Бюджетного кодексу України»,
Зражевський О.М. начальник управління контролю в сфері державних закупівель ГоловКРУ з доповіддю «Нововведення в законодавстві з питань державних закупівель та контролю за їх здійсненням»,
директор Департаменту методології з обслуговування бюджетів, обліку та звітності Державного казначейства України Сушко Н.І. з доповіддю «Основні положення нової редакції Бюджетного кодексу України та казначейське обслуговування бюджетів та розпорядників бюджетних коштів»,
начальник Департаменту обслуговування кошторисів головних розпорядників коштів Державного казначейства України Барановська О.В.
директор Департаменту фінансів, бухгалтерського обліку та звітності Державної митної служби України Околіта М.В. з доповіддю «Особливості здійснення фінансового планування, актуальні питання бухгалтерського обліку та звітності на другому етапі розвитку Державної митної служби України»,
заступник начальника Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Фотчук А.Б. з доповіддю «Окремі питання розпорядження конфіскованим за рішенням судів майном».

Слухачі семінару разом з фахівцями Державної митної служби: Рябчіч А.П., Дума О.В., Пижова Т.Г., Стратійчук Г.В., Хаустова Н.О., Лібуцька М.М. провели дискусію щодо проблемних питань обліку та звітності в контексті нового бюджетного законодавства.

Слухачам семінару директор Центру Дрозд І.К. вручила Свідоцтво про підвищення кваліфікації.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024