Новини

 

У Раді офіцерів ВІКНУ відбулися зміни

08.11.2010
У жовтні 2010 року у ВІКНУ відбулися збори офіцерів, на яких було дообрано нових членів Ради офіцерів Військового інституту.
Захід проводився відповідно до Наказу міністра оборони України від 20.03.2006 року № 149 «Про затвердження Положення про Ради офіцерів у Збройних Силах України».
Відкриваючи збори офіцерів, заступник начальника Військового інституту з виховної роботу полковник Віктор Уліч доповів про їх призначення, основні завдання, напрямки та мету діяльності, а також права та обов'язки. .
– Рада офіцерів, – наголосив полковник Віктор Уліч, – є постійнодіючим громадським органом офіцерського складу ВІКНУ, що на добровільних, демократичних засадах обирається зборами офіцерів для збереження та розвитку військових традицій, підвищення авторитету офіцерського складу, подальшого згуртування військових колективів, захисту законних соціальних, духовних та інших спільних інтересів військовослужбовців, членів їхніх сімей, ветеранів військової служби.
Були розглянуті 2 питання: дообрання до Ради офіцерів Військового інституту нових членів, обрання заступника голови Ради офіцерів та її секретаря. .
У зв’язку з переводом на нове місце служби, звільнення з лав Збройних Сил України кількох офіцерів, які раніше входили до складу Ради , новими її членами було обрано підполковників Рябова Владислава Анатолійовича, Шуліку Віктора Павловича, майорів Андрієнко Оксану Олександрівну та Білана Максима Борисовича.
Заступником голови Ради офіцерів ВІКНУ обрали підполковника Рябова Владислава Анатолійовича, її секретарем – підполковника Первака Івана Олександровича.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024