Новини

 

Міжнародна наукова конференція за участю молодих учених "Семіотика культури тексту в етнонаціональних картинах світу". (14 квітня 2004 р.)

03.03.2004
Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводить Міжнародну наукову конференцію за участю молодих учених "Семіотика культури тексту в етнонаціональних картинах світу". Конференція відбудеться 14 квітня 2004 року.

На конференції планується розглянути актуальні проблеми сучасного літературознавства, мовознавства та перекладознавства, пов'язані з дослідженням етнонаціональних картин світу. Метою конференції є окреслення важливих питань етнонаціональної специфіки мов та літератур, міжкультурної взаємодії на широкому тлі сучасного мовно-літературного дискурсу, а також обговорення методичних аспектів та новітніх технологій навчання іноземних мов.

У межах цієї конференції плануються наукові читання, присвячені 100-річчю від дня народження Ірини Петрівни Сунцової - відомого мовознавця-фонетиста, засновниці Лабораторії експериментальної фонетики Київського університету, а також з нагоди 60-річчя лабораторії.
Тим, хто бажає взяти участь у конференції, необхідно подати заявку до 23 березня 2004 року за адресою:

01033, Україна
м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 14, в оргкомітет конференції (кімн.86).
Е-maіl: dean@philolog.univ.kiev.ua

За матеріалами конференції планується опублікування двох збірників наукових праць. Для викладачів, співробітників, докторантів, аспірантів та студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка друкування матеріалів проводиться безкоштовно, учасники конференції з інших установ сплачують оргвнесок 25 гривень.

Вимоги до статей:
1. Обсяг статті - 5 повних сторінок.
2.Times New Romans, розмір 14, 38-40 рядків на сторінці, поля:

з- , -з

3. Мова українська.
4. Оформлення посилань у тексті статті [Ніколенко 2000, 24], у кінці статті в алфавітному порядку відповідно до чинних стандартів.
5. Для аспірантів, студентів і викладачів без наукового ступеня обов'язковою є рецензія наукового керівника, де мають бути визначені актуальність і новизна дослідження.
6. Статті подавати у 2 примірниках, з дискетою (формат КТР).
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024