Новини

 

День бібліотек

05.10.2010
Починаючи з 1998 року, 30 вересня у нашій державі відзначається Всеукраїнський день бібліотек.
Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.
Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного.
Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.
Завдяки самовідданій, копіткій роботі працівників бібліотеки ВІКНУ наші читачі мають можливість бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу, оволодівати знаннями, які необхідні у навчанні.
За значний внесок у підготовку майбутніх офіцерів Збройних Сил України, старанність, розумну ініціативу та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек наказом начальника Військового інституту заохочені працівники бібліотеки ВІКНУ Оксана Нонка (завідувач), Людмила Поліщук, Галина Зеленко та Міля Кожихова.
Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


***



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024