Новини

 

Святкують юристи

02.09.2010
Неймовірно видовищне і захоплююче свято для ще вчорашніх випускників, а сьогодні вже студентів-правників відбулося 31 травня на юридичному факультеті. Для них реалізувалася заповітна мрія – вони стали частиною великої та дружньої родини юридичного факультету найкращого університету країни. Хвилююче святкова атмосфера панувала в залі – осяйні посмішки, певне хвилювання і безмежна радість першокурсників та їхніх батьків.
Щоб зробити цей день по-справжньому незабутнім, студентський парламент юридичного факультету влаштував велике урочисте дійство : концерт - посвяту в студенти, насичену цікавими виступами та концертними номерами.
Привітати наших першокурсників на свято завітали заступник Генерального прокурора України Блажівський Євген Миколайович, директор Інституту держави і права імені В.М. Корецького, академік НАН України Шемшученко Юрій Сергійович та проректор нашого університету Бугров Володимир Анатолійович. Знакові напутні слова і привітання пролунали від декана юридичного факультету доктора юридичних наук, професора Івана Сергійовича Гриценка, який побажав наполегливості у опануванні знань, міцного здоров’я та наснаги нашим першокурсникам.
Після завершення офіційної частини, кожному студенту урочисто вручили студентський квиток - символ їхньої приналежності до дружньої студентської родини!


Олександр Черкунов
Студент ІІ курсу






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024