Новини

 

В редакцію газети «Сегодня»

30.08.2010
В редакцію газети «Сегодня»

Ми, члени студентського загону факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, обурені змістом і тоном публікації у вашій газеті від 30 серпня 2010 року «В КНУ вернулись стройбригады».

В нашому університеті дійсно відроджуються кращі традиції минулого, і не лише радянського, чого не можна сказати про вашу газету, яка вкотре демонструє відхід від традицій демократичної української преси.

Для того, щоб дізнатися в яких гуртожитках створені студентські ремонтні загони, кореспондентам зовсім не треба було обдзвонювати гуртожитки, адже в університеті їх 21. Достатньо було подзвонити в студентський парламент чи профком, які формували ці загони не для «галочки», не для звітності, а в тих місцях, де була нагальна потреба.

І просто обурливо звучить, з посиланням на якогось студента Андрія, звинувачення в тому, що у членів загону відбиралась зарплата. Мусимо сказати, що через великий обсяг робіт, у нас не було просто часу їхати через усе місто, щоб одержати нараховані гроші, то й віддавати не було чого.

Вимагаємо від редакції вибачення і спростування неправдивої інформації.

За дорученням загону
командир
Любов Зінченко


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024