Новини

 

Урочиста церемонія випуску офіцерів за участю заступника Міністра оборони України

14.06.2010
У суботу 19 червня 2010 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбудеться урочиста церемонія випуску офіцерів за участю заступника Міністра оборони України.
У цей день отримують дипломи за освітньо-кваліфікаційними рівнями «спеціаліст» – 122 випускника, «магістр» – 25 випускників (з них: золота медаль – 4, диплом із відзнакою – 26), які в подальшому проходитимуть військову службу в підрозділах Збройних Сил та інших військових формуваннях України.
В урочистостях з нагоди випуску братимуть участь почесні гості: заступник Міністра оборони України Андресюк Борис Павлович, народні депутати України, представники органів місцевої влади та посольств низки іноземних держав в Україні, посадові особи з різних міністерств, відомств та навчальних закладів, ветерани Великої Вітчизняної війни та військової служби.
Урочистий захід відбудеться за адресою: м. Київ, проспект Глушкова, 2, корп. 8 (від станції метро Либідська – автобус або маршрутне таксі № 38 до зупинки «Військовий інститут»).
Початок заходу о 10.00.
Акредитація журналістів за тел. (067) 506 70 97, (095) 199 94 82.

Детальнішу інформацію про ВІКНУ, його історію, сьогодення та перспективи розвитку читайте на сайті Військового інституту: www.mil.univ.kiev.ua

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін,


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024