Новини

 

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Математика"

23.02.2004
Міністерство освіти і науки України
Житомирський державний педагогічний
університет ім. Івана Франка


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 870 від 31 грудня 2003 р. в Житомирському державному педагогічному університеті ім. І. Франка 19-23 квітня 2004 р. буде проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Математика" серед студентів вищих педагогічних навчальних закладів України III—IV рівнів акредитації та класичних університетів.

Для участі в Олімпіаді запрошуємо одного або двох студентів 4-6 курсів навчального закладу – переможців І етапу. Просимо до 1 березня 2004 року надіслати анкети учасників, оформлені згідно з додатком 1 до Положення про Всеукраїнську студентську олімпіаду (зразок див. за адресою http://www.zspu.edu.ua/zspu/main/events.html).

Порядок проведення Олімпіади:
 19 квітня – заїзд учасників, реєстрація, розміщення;
 20 квітня – 1 тур Олімпіади, розв'язування конкурсних задач з вищої математики;
 21 квітня – 2 тур Олімпіади, розв'язування шкільних олімпіадних задач;
 22 квітня – ознайомлення із розв'язками задач, розгляд апеляцій;
 23 квітня – оголошення результатів, нагородження переможців.

Реєстрація учасників – 19 квітня 2003 р. в фойє навчального корпусу фізико-математичного факультету з 9.00 до 18.00. Їхати тролейбусом № 1 до зупинки “Педагогічний університет”. Учасникам Олімпіади необхідно мати паспорт, студентський квиток, посвідчення про відрядження.

Оргкомітет надає учасникам житло у студентському гуртожитку. Просимо заздалегідь придбати квитки на зворотний проїзд.

Адреса оргкомітету: 10008, м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 40, Житомирський державний педагогічний університет ім. І. Франка. Телефони для довідок: (0412) 37-40-42, 37-35-10.

Просимо також терміново надіслати (електронною:ssp@zspu.edu.ua або звичайною поштою) пропозиції щодо кандидатури до складу журі олімпіади від Вашого університету.

Ми також були б раді отримати кілька задач з шкільної та вищої математики (з вказівками до їх розв’язань), які можна було б запропонувати на олімпіаді студентам 4 – 6 курсів класичних університетів.


Голова оргкомітету,
проректор з наукової роботи,
міжнародних та регіональних зв'язків,
професор О.А. Дубасенюк
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024