Новини

 

"Журналістська весна 2010"

26.05.2010
У вівторок 25 травня 2010 року в Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка розпочався 43-ій ЩОРІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ „ЖУРНАЛІСТСЬКА ВЕСНА-2010” – ЖиВе-2010.
Тема фестивалю: „Журналістська весна-2010: Імпровізація”. Слоґан: ДЖАЗУЙ ВЕСНУ!
„Імпровізація – дуже комунікабельне поняття. Зімпровізувати можна будь-що: музичний твір, літературний текст, розмову, промову, виступ, життя… Це неабияк корисне вміння для журналістів. Є великі комбінатори (Остап Бендер), великі комунікатори (Ґюстав Ле Бон, Еріх Фромм, Ґабріель Тард та ін.), мають бути і великі імпровізатори… Ми випробуємо журналістів. Найкраща імпровізація – це та, яку добре підготовлено. Під час фестивального тижня в Інституті журналістики кожен день матиме окрему тему й окреме спрямування,»- зазначили у оргкомітеті фестивалю.

У рамках тижневого фестивалю у приміщенні Інституту журналістики відбудуться наукові конференції, експозиції галерей, професійні майстер-класи від провідних українських журналістів, численні конкурсі, а також засідання кіноклубу.

«Під час „ЖиВе-2010” в холі та їдальні ІЖ на перервах гратиме джаз, блюз, свінг – офіційні музичні стилі фестивалю, що виражає ідею імпровізації. Так ми створимо для учасників фесту свіжий, легкий травневий настрій»,- повідомили організатори фестивалю.

В завершальний день фестивалю, у суботу, 29 травня у головній актовій залі Інституту журналістики відбудеться «Журфікс»- імпровізований концерт для випускників та студентів. Початок містерії о 12.00.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024