Новини

 

Про співпрацю та академічні обміни з Констанцським університетом

20.02.2004
Восени минулого року до Київського університету з офіційним візитом прибула делегація Констанцського університету (Німеччина) в складі професорів Фрідріха Бреєра, Ульріха Грота, Гельмута Генстлера, Томаса Гуна, Райнарда Раке, Гюнтера Шатца та Почесного доктора Київського університету професора Ерхарда Ройя Віна.

Бернардом Гізеном та Гюнтером Шатцом було організовано ряд зустрічей зі студентами, викладачами фізичного факультету та факультету соціології і психології.

Німецькі колеги взяли активну участь у святкуванні 169-ої річниці Київського університету. У рамках свята в парламентський бібліотеці міста пройшла презентація 20 книг професора Ерхарда Ройя Віна.

Під час переговорів з керівництвом Київського університету було затверджено програму академічних обмінів між Київським та Констанцським університетами. В рамках програми заплановане стажування (1-2 місяці) аспірантів та студентів-старшокурсників, наукові стажування викладачів та науковців з наданням стипендії; серед нових прерогатив – обміни спортивними колективами.
Цей візит започаткував новий етап плідної співпраці між університетами та поглибленню добросусідських відносин між Києвом та Констанцем.
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024