Новини

 

Презентація світового лідера у галузі мережевих технологій для Інтернету

18.02.2004
18 лютого 2004 року на Радіофізичному факультеті відбулася презентація компанії Cisco Systems - світового лідера в області мережевих технологій для Internet. Презентація була проведена за ініціативою керівництва радіофізичного факультету, що піклується про працевлаштування своїх майбутніх випускників.

Із студентами та аспірантами зустрівся заступник технічного директора кампанії Cisco Systems в Росії та країнах СНД – Вячеслав Метельов. Гість ознайомив слухачів з діяльністю, історією та структурою компанії. Але головною метою презентації було представлення програми, яка надає можливість здібним студентам продовжити навчання та працевлаштуватися у міжнародну компанію, стати частиною сім’ї Cisco Systems. За аналогічною програмою вже знайшли роботу талановиті фахівці з різних регіонів Росії, Казахстану та інших країн.

В 2003 році в більш ніж 100 представництвах компанії в різних країнах світу працювало понад 34 тисячі співробітників.

Партнерами Cisco є всесвітньовідомі компанії, таки як Oracle, IBM, Microsoft та інші. Бажаючих детальніше ознайомитися з умовами програми було запрошено відвідати веб-сторінку компанії http://www.cisco.ru.

Для тих, хто зараз не може прийняти участь у Програмi з працевлаштування, але бажає стати фахівцем в області мережевих технологій, компанія пропонує свою навчальну програму Мережевих академій Cisco. До речі, на базі нашого університету функціонує регіональна академія мережевих технологій і детальніше з нею можна ознайомитись за адресою www.netacad.kiev.ua.

Під час лекції здійснювалася он-лайн трансляція і вже незабаром можна буде з нею ознайомитися, завітавши на сайт www.electure.kiev.ua . Презентація викликала інтерес не тільки користувачів університетської мережі, але й у глядачів з різних куточків України і, навіть, зацікавлених користувачів Інтернет з Франції.

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024