Новини

 

Гарний відпочинок забезпечує успішне навчання

18.02.2004
Що може бути краще, ніж гарний відпочинок після виснажливої сесії? Адже все залежить від того, як ти відпочив, так ти і будеш працювати в наступному семестрі! Студенти зараз стали такими непосидючими, всім хочеться самостійності, тому більшість з них вже на початкових курсах працюють. А це означає, що поєднують вони навчання і роботу. Звісно хочеться і відпочити.

Студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка обирають відпочинок запропонований Профспілковим комітетом університету, до якого завжди звертаються за будь-якою допомогою.

Цього навчального року профспілковий комітет забезпечив відпочинок 384 студентів в санаторії “Синяк”, Мукачівського району, Закарпатської області, а також в туристичному комплексі “Водограй”.

Розподіл путівок по профбюро студентів профорганізації здійснювався не лише відповідно до принципу пропорційності до кількості членів профспілки, а й враховується дисциплінованість та поведінка студентів під час попередньої поїздки до санаторію.

Таким чином, путівки між профбюро були розподілені так:
1-й заїзд - географічний факультет, біологічний факультет, інститут журналістики;
2-й заїзд – Інститут філології, Інститут міжнародних відносин, філософський факультет;
3-й заїзд – геологічний факультет, факультет соціології і психології, юридичний факультет.

Більш детальна інформація, списки з прізвищами студентів, які отримали путівки, можна знайти на дошці оголошень Профкому (к. 213, червоний корпус).

Варто відзначити, що відпочинок, завжди проходить на славу! Крім того, що студенти оздоровлюватись: пили джерельну воду з “Поляни Купель”, катались на лижах, санчатах. Вони ще побували на різноманітних екскурсіях історичними пам’ятками Закарпаття, Мукачева, Ужгорода та селища Берегове (славнозвісного відкритого басейну з термальними лікувальними водами).

Особливим захопленням молодих людей був екстремальний вид спорту – катання гірськолижною трасою з 50-1100 метрів. А тих, хто не опанував мистецтво катання - навчали інструктори. Вечір для студентів був особливим: цікаві художні фільми, концерти народних артистів місцевої філармонії, і найцікавіше – дискотеки, прикрашали дозвілля відпочивальників.


Наталія Годун
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024