Новини

 

У ВІКНУ проведено День професійного сержанта Збройних Сил України

23.03.2010
Важко переоцінити значення сержантської ланки у справі успішного виконання завдань, які стоять перед військовим підрозділом. Тому підготовці молодших командирів завжди приділялась підвищена увага.
Відповідно до наказу Міністра оборони України від 10.02.09 № 57 «Про встановлення Дня професійного сержанта Збройних Сил України» та з метою підтримання й подальшого розвитку військових традицій, патріотичного виховання, підвищення престижу проходження військової служби на посадах сержантського і старшинського складу Збройних Сил України у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 21.03.09 було проведено День професійного сержанта Збройних Сил України.
Ретельно вивчалися всі елементи розпорядку дня від підйому до відбою особового складу, роль та місце сержанта у їх виконанні. Методика проведення ранкової фізичної зарядки та стройова підготовка, заняття зі Статутів ЗС України та організація культурно-виховних, просвітницьких заходів у підрозділі та інше.
Всі заплановані заходи були повністю виконані. Треба відзначити, що командири груп успішно оволоділи тим багажем знань та умінь, який був їм запропонований.
На підведенні підсумків за високі результати в навчанні, особисту дисциплінованість, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня професійного сержанта Збройних Сил України були заохочені кращі командири груп, серед яких молодші сержанти: Сергій Лепьошкін, Сергій Пашка, Віктор Прокопчук, Станіслав Фещенко, а сержант Сергій Інесин був нагороджений пам’ятним знаком Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Військовий інститут».

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024