Новини

 

У ВІКНУ відсвяткували жіночий День

05.03.2010
До Військового інституту прийшла весна з веселим гомоном птахів, теплим сонячним промінням і жіночим святом.
5 березня 2010 року у цьому військовому підрозділі навчального закладу відбулися урочисті збори особового складу присвячені Міжнародному дню захисту прав жінок та миру 8 березня.
У своїй доповіді начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін подякував всім жінкам за сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм та внутрішню самодисципліну, без яких було б неможливо виконання відповідальних завдань, які стоять перед ВІКНУ.
« Велику шану і повагу, – сказав він, – заслужили жінки, які своєю невтомною працею здійснюють значний внесок у справу підготовки майбутніх офіцерів для Збройних Сил України, а саме: Швець Жанна Тимофіївна, Бєлова Ірина Миколаївна, Балашова Світлана Пилипівна, Григолінська Надія Миколаївна, Козуб Віра Іванівна, Полько Наталія Іванівна, Несторова Раїса Микитівна та багато інших. Поздоровляю вас зі святом! Бажаю щастя, любові, здоров‘я, поваги з боку чоловіків не тільки у цей день, а й на протязі всього року».
Медалі, цінні подарунки, грамоти, подяки та щирі побажання – все це чекало на чарівних та незрівнянних жінок Військового інституту під час урочистостей. А на завершення – святковий концерт військового оркестру та художньої самодіяльності ВІКНУ, який не залишив байдужими нікого.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024