Новини

 

Ще 10 офіцерів пройшли навчання у ВІКНУ

11.02.2010
З 19.01.10 по 10.02.10 у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) на курсах підвищення кваліфікації 10 офіцерів, представників усіх видів Збройних сил України, які є фахівцями з виховної та соціально-психологічної роботи, отримали нові знання з військової психології, теорії та методики виховної роботи, актуальних проблем воєнно-політичної історії України та військового навчання.
Заняття на курсах проводили заступник начальника Головного управління виховної та соціально-психологічної роботи Міністерства оборони України полковник Володимир Котвіцький, ТВО начальника військово-гуманітарного факультету кандидат політичних наук полковник В‘ячеслав Кирик, завідувач кафедри військово-гуманітарних дисциплін кандидат історичних наук, доцент полковник запасу Віктор Безбах, ТВО начальника кафедри військової педагогіки та психології підполковник Сергій Васильєв, професор кафедри військової педагогіки та психології доктор психологічних наук Олександр Сафін, доцент кафедри військової педагогіки та психології кандидат педагогічних наук Світлана Балашова та інші.
10.02.10 відбулося підсумкове тестування за програмою навчання та урочисте вручення слухачам свідоцтв про закінчення курсів, яке провів начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін.
Вітаючи випускників з успішним завершенням навчання, він зазначив, що курси є свідченням високої довіри до ВІКНУ керівництва Міністерства оборони України і це робить честь нашому навчальному закладу. Вони також є гарною нагодою для зворотного зв’язку, отримання достовірної інформації від слухачів про стан справ у галузі виховної роботи, що проводиться у військах, можливість скорегувати навчальні програми для підготовки курсантів та офіцерів-слухачів. Всі витрати, пов’язані з організацією та проведенням курсів, взяв на себе ВІКНУ за рахунок коштів спеціального фонду.
Кращим випускникам курсів: майорам Віталію Кисілю, Володимиру Баці; капітанам Сергію Каменському та Максиму Реднікіну були вручені почесні грамоти.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024