Новини

 

Офіцери Республіки Казахстан підвищили кваліфікацію у ВІКНУ

25.01.2010
Згідно Контракту про підготовку військових фахівців для Збройних Сил Республіки Казахстан у військових навчальних закладах З С України з листопада 2009 р. по січень 2010 р. на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченко (ВІКНУ) проводилися курси підвищення кваліфікації та професійного рівня для групи офіцерів фінансових органів Збройних Сил Республіки Казахстан.
Навчання зі спеціальності «фінанси та кредит» проводилися за напрямами:
- фінанси Збройних Сил України;
- бухгалтерський облік у Збройних Силах України;
- організація збору та узагальнення інформації для прийняття управлінських рішень;
- порядок розробки експлуатації й обліку озброєння та військової техніки;
- військова логістика;
- міжнародне військове співробітництво.
На навчання було відведено 360 годин, з них: 248 – на заняття під керівництвом викладача та 112 – на самостійні заняття. План-програма складалася з семи навчальних дисциплін та восьми змістовних модулів.
До викладання були залучені провідні науково-педагогічні працівники військового фінансово-економічного факультету ВІКНУ.
Засвоєння навчальних модулів суттєво підвищує професійні навички офіцерів, дає їм можливість успішніше просуватися по службі, та якісніше виконувати службові обов’язки.
26.01.10р. о 12.00 за участю директора Департаменту фінансів Збройних Сил України генерал-лейтенанта Івана Марка відбудеться підбиття підсумків навчання на курсах та урочисте вручення свідоцтв про їх закінчення офіцерам Збройних Сил Республіки Казахстан.
Подія відбудеться у Військовому інституті КНУ за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Глушкова 2, корпус 8 (від ст. метро Либідська маршрутне таксі № 38 до зупинки «Військовий інститут»).
Акредитація журналістів за тел. (067) 506 70 97, (095) 199 94 82.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін.



Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024